Editorial

L’EDITORIAL

El Barça de Valverde també juga bé

Amb Messi a ple rendiment, tot i els pals, i el retorn al mig del camp d’Iniesta, el Barça va fer diumenge un pas endavant estètic

Leo Messi va rebre el seu quart trofeu de Pichichi de la lliga curiosament tot just l’endemà d’un dels pocs partits en què es va quedar sense marcar. Una simple anècdota. L’argentí va fer un gran partit, va enviar tres pilotes més als pals i va donar, amb generositat, un gol fet a Luis Suárez. Per cinquena vegada, també va ser designat merescudament millor jugador de la lliga, un altre trofeu per a una vitrina personal inacabable. També va ser guardonat Andrés Iniesta, designat millor jugador de la selecció espanyola. Amb Messi a ple rendiment i el retorn al mig del camp del manxec, el Barça va fer un pas endavant estètic. L’equip d’Ernesto Valverde ha exhibit fins ara una solidesa granítica marca de la casa que li ha permès liderar la lliga amb mà de ferro. Diumenge va fer un futbol molt vistós i alhora efectiu. Va mantenir la pressió asfixiant sobre el rival i l’ordre, i va afegir una gran inspiració a la construcció de les jugades a pesar de tenir Busquets a la banqueta. Una delicatessen d’Iniesta va ser l’origen del tercer gol, una obra mestra col·lectiva finalitzada per un combatiu i cada cop més recuperat Suárez després d’una passada mil·limètrica al primer toc de Sergi Roberto. El Barça, doncs, arriba al Bernabéu amb onze punts de marge i un partit més, i la confiança pels núvols tant per la seva seriosa trajectòria com per l’exhibició contra el Deportivo. Un bon moment per tornar a assaltar el Bernabéu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)