Editorial

L’EDITORIAL

Messi i Cristiano, l’altre duel

Tots dos buscaran la victòria per al seu equip, que ningú en tingui cap dubte, però també importa el seu enfrontament

Els partits entre el Barça i el Real Madrid, o el Real Madrid i el Barça, són el gran duel, el gran clàssic –com s’ha posat de moda des de fa unes temporades– de la lliga espanyola de futbol. No sempre ha estat així des que es va disputar la primera edició del campionat de la regularitat la temporada 1928/29. Ara sí. Ja fa molt anys que la intensitat dels duels entre catalans i madrilenys supera qualsevol altra rivalitat que hi pugui haver –i n’hi han moltes– en la lliga espanyola.

Des que Cristiano Ronaldo es va incorporar al Real Madrid la temporada 2009/10 procedent del Manchester United, els duels entre els blaugrana i els blancs tenen un component extra, la rivalitat entre dos grans jugadors, Leo Messi i Cristiano Ronaldo. Un i altre s’han convertit en els líders indiscutibles de dos dels grans del futbol mundial i els títols col·lectius i els guardons individuals que han acumulat en aquests últims anys ho acrediten. Demà l’argentí i el portuguès es tornaran a veure les cares al Santiago Bernabéu. Tots dos buscaran la victòria per al seu equip, que ningú en tingui cap dubte, però tampoc no podran evitar que es vegi el que faci un i altre com un altre clàssic. Els dos jugadors han acaparat els guardons de millor jugador del món en els últims anys i el portuguès acaba d’atrapar l’argentí pel que fa a Pilotes d’Or conquerides. Demà, tres punts en joc i un altre duel entre el més gran i el vigent Pilota d’Or.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)