Editorial

L’EDITORIAL

La recompensa a la feina ben feta

Pere Pons, Àlex Granell, Marc Muniesa i Eloi Amagat són una prova més que en el món de l’esport gairebé tot és possible

Els quatre jugadors gironins de la plantilla del Girona FC desitgen avui unes bones festes a tots els aficionats de l’esport català des de la portada d’aquest diari, l’únic diari esportiu que s’edita en la llengua del país. Pere Pons, Àlex Granell, Marc Muniesa i Eloi Amagat són una prova més que en el món de l’esport gairebé tot és possible. El passat 4 de juny, Pons, Granell i Amagat van ser protagonistes de l’històric ascens del Girona a la màxima categoria del futbol espanyol, en què el club gironí que no havia estat mai des de la seva fundació l’any 1930. Muniesa jugava a la Premier. Ara tots quatre, amb més o menys protagonisme –Amagat encara no ha debutat– estan lluitant per consolidar el Girona a primera divisió i fer que el somni de tanta i tanta gent continuï viu.

L’ascens del Girona i la feina que ha fet aquests primers mesos en la màxima categoria del futbol espanyol és una mostra més que si es fa la feina ben feta hi ha moltes probabilitats d’obtenir recompensa.

L’esport és així, que diria aquell, i el Sant Adrià de bàsquet femení en podria ser un altre exemple. Un club gran en la formació de jugadores, però novell en l’esport professional, jugarà la copa en la seva estrena en l’elit absoluta i acompanyarà l’Spar Citylift Uni Girona, un altre club modest que, treballant dia a dia, n’ha fet de molt grosses. I tindríem molts més exemples per demostrar a qualsevol la grandesa de l’esport.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)