Editorial

L’EDITORIAL

I Kane acaba superant Messi i Cristiano

És una bona notícia per al futbol que un jugador que no sigui Messi o Cristiano Ronaldo s’emporti un guardó individual

Harry Kane ha estat finalment, el màxim golejador del futbol mundial en aquest any 2017. El davanter del Tottenham va jugar ahir el seu últim partit de l’any, i amb els tres gols que va marcar al Southampton va arribar fins a les 56 dies, dues més que Leo Messi i tres més que Cristiano Ronaldo, Edison Cavani i Robert Lewandowski. Quan Messi i Cristiano van saltar dissabte a la gespa del Santiago Bernabéu, a més dels tres punts en joc entre el Real Madrid i el Barça també hi havia en disputa el guardó honorífic de màxim golejador en l’any natural. Tots dos n’havien fet 53. El gol que va fer Messi el va situar primer, però Harry Kane també ha anat per feina. Dissabte va fer tres gols al Burnley i ahir, tres més, fet que li ha permès saltar dels 50 als 56 gols i trencar l’hegemonia de Messi i Cristiano, que des del 2010 havien acaparat la distinció de ser el jugador que marcava més gols en l’any natural.

És una bona notícia per al futbol que un jugador que no sigui Messi o Cristiano s’emporti un guardó. L’argentí i el portuguès s’han emportat totes les Pilotes d’Or des del 2009 i totes les Botes d’Or des del 2010 –excepte dues aparicions de Luis Suárez–. Kane ha fet un 2017 esplèndid, tant amb el seu equip, a vuitens de la Champions com a primer de grup, superant el Real Madrid, com amb la selecció anglesa. El jugador anglès, amb 24 anys, encara té molt de recorregut per fer.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)