Editorial

L’EDITORIAL

La copa obre un calendari ben atapeït

Lluitar per la copa vol dir anar a totes. En aquest mes de gener es jugaran els vuitens i els quarts i l’anada de les semifinals

Els partits d’anada dels vuitens de final de la copa obren avui el calendari oficial del futbol espanyol en aquest any 2018. Un calendari d’allò més atapeït per als equips que volen lluitar per tots els títols, i que ja no s’aturarà fins a la disputa del mundial, l’estiu vinent, a Rússia.

El Lleida Esportiu, el Barça i l’Espanyol són els tres equips catalans que tindran protagonisme en aquesta estrena del futbol en el 2018. Per als lleidatans, un dels dos equips de la segona divisió B –l’altre és el Formentera– que sobreviuen en la competició del KO, el duel d’avui al Camp d’Esports contra l’Atlético de Madrid és històric. No es rep cada dia un dels grans del futbol espanyol. El Lleida es va guanyar estar en els vuitens de final en aquell partit memorable a Anoeta, i ara ho ha de gaudir d’allò més. I no oblidar que en l’esport quasi tot és possible.

Demà serà el torn per al Barça i l’Espanyol. El Barça jugarà al camp del Celta i l’Espanyol rebrà el Llevant. El Barça, que encadena tres títols seguits, té clar que la copa no salva una temporada, però Valverde i els jugadors tenen gana i aspiren a tot. Per a l’Espanyol, la copa ha estat sempre una bona via per lluitar per guanyar un títol, i els aficionats no obliden les corones conquerides el 2000 i el 2006. Lluitar per la copa vol dir anar a totes. En aquest mes de gener es jugaran els vuitens i els quarts i l’anada de les semifinals.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)