Editorial

L’EDITORIAL

Any nou, vida nova al Barça de Valverde

A l’equip que ha arrasat en la lliga i que va passar per sobre del Madrid s’hi afegirà Dembélé i probablement Coutinho

Ernesto Valverde es pot trobar aquest mes de gener amb una plantilla que ha arrasat literalment en la lliga espanyola, Santiago Bernabéu inclòs, amb l’afegit de Dembélé, el fitxatge més car de la història del club, i probablement d’una de les grans estrelles de la Premier, Coutinho, que superarà el preu de l’extrem francès. És la plantilla que el club volia tenir al setembre quan es va confirmar que Neymar volava cap a París. Dels 222 milions no en quedaran ni les engrunes, però el Barça tindrà una plantilla –no només un onze titular– a l’altura dels grans d’Europa, començant pel PSG i acabant pel Manchester City, els dos equips que més respecte fan a Europa a banda, és clar, del Real Madrid, que sempre hi és.

La plantilla blaugrana encara es pot enfortir més si alguns jugadors aprofiten els partits de la copa per reivindicar-se com a membres vàlids. Amb la probable arribada de Coutinho, migcampistes com ara Denis Suárez, André Gomes i Rafinha, ja amb l’alta mèdica, poden acabar amb molt pocs minuts, igual que Deulofeu, sobretot si Dembélé demostra que està recuperat al cent per cent i és capaç de jugar al nivell que ho va fer la temporada passada al Borussia. Els partits de la copa, doncs, són més importants del que sembla per a un grup rellevant de jugadors de la plantilla, així com per als membres del filial que més aspiracions tenen de tenir minuts al primer equip.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)