Editorial

L’EDITORIAL

Un altre gran èxit de l’esport de base català

365 dies després, l’handbol i el bàsquet continuen demostrant que bé que es treballa en les entitats catalanes

Avui fa un any, l’editorial d’aquest diari portava per títol “Un gran èxit de l’esport de base català” i hi lloàvem el gran paper que havien fet les seleccions catalanes de base d’handbol i de bàsquet en els campionats estatals de seleccions. De deu finals possibles, la federació catalana havia col·locat les seves seleccions en nou –cinc d’handbol i les quatre de bàsquet– de les quals en va guanyar sis, quatre d’handbol i dues de bàsquet.

L’editorial d’avui porta per títol “Un altre gran èxit de l’esport de base català” perquè 365 dies després, els infantils, cadets i juvenils de l’handbol i els infantils i els cadets del bàsquet continuen demostrant que bé que es treballa als nostres clubs i federacions. Enguany, de deu finals, els combinats catalans n’han jugat vuit –les sis d’handbol i dues de bàsquet– i n’han guanyat set, cinc d’handbol i les dues de bàsquet.

Realment és espectacular la feina que fan dia rere dia els jugadors, els clubs, els entrenadors i els directius de l’esport català. No només en bàsquet i en handbol, evidentment, però avui els seus èxits ens permeten fer aquest editorial. I tot plegat en uns anys de vaques magres que ja duren massa i amb un seguit de decisions del govern espanyol que, envaint les competències de la Generalitat, han afectat de manera considerable les entitats esportives catalanes. Malgrat tot, l’esport català, d’ara i del futur, continua ben viu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)