Editorial

L’EDITORIAL

Un Barça i un Girona sorprenents

L’Espanyol, en canvi, ha estat molt irregular i ha sumat dos punts menys que el curs passat, tot i que ara l’optimisme està tornant

Ni el més optimista dels aficionats del Barça es podia imaginar, la nit del 16 d’agost passat, que quasi cinc mesos després el seu equip tancaria la primera volta de lliga instal·lat en el lideratge, amb nou punts respecte al segon, onze respecte al tercer i dinou respecte al Real Madrid. Perquè aquell 16 d’agost, el Barça del nouvingut Ernesto Valverde acabava d’encaixar la segona derrota en només quatre dies contra el Madrid en els dos partits de la supercopa d’Espanya. A més, els blancs havien estat molt i molt superiors als blaugrana. Cinc mesos després, tot ha canviat. Ernesto Valverde ha estat capaç de construir un equip sòlid i efectiu, a estones brillant, que no ha tornat a perdre en cap de les tres competicions. I el Madrid està més a prop de la zona de descens que del lideratge i encara no ha paït el 0-3 contra els blaugrana al Bernabéu.

Tampoc el més optimista dels aficionats del Girona es podia imaginar que el seu equip debutaria a primera com ho està fent. Amb 26 punts, deu per sobre de la zona del descens i havent tot just infligit la golejada més gran des que ha començat la lliga. La permanència continua sent l’únic objectiu, i el Girona està en el bon camí.

L’Espanyol, en canvi, ha estat molt irregular, ha sumat dos punts menys que el curs passat i acaba de veure com l’entrenador ha estat a punt de marxar. Els últims resultats, però, han fet tornar l’optimisme als espanyolistes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)