Editorial

L’EDITORIAL

Que hi hagi pau en el tercer derbi del 2018

Cadascú amb les seves armes i les seves qualitats, però sempre dintre del que s’espera d’un duel esportiu

L’Espanyol i el Barça es veuran les cares aquesta tarda al RCE Stadium per tercera vegada en dinou dies. Un derbi sempre acostuma a generar tensió, o sigui que tres en tan poc temps... I si són tres en pocs dies sempre vol dir que dos dels enfrontaments han estat en una eliminatòria a doble partit, en la qual hi ha un vencedor i un vençut. Si a això hi afegim les declaracions de Piqué i Busquets que van ser denunciades per l’Espanyol, els càntics insultants de les dues aficions, els aficionats de l’Espanyol expulsats del Camp Nou i els del Barça que no van deixar entrar a Cornellà-el Prat, i la incorporació a la festa de Gerard Moreno a última hora quan semblava que les aigües ja anaven de baixada, tindríem tot un seguit d’elements per estar intranquils davant del partit d’aquesta tarda. Un partit que ha estat declarat d’alt risc, tot i que aquest fet tampoc és cap novetat.

Però no hauria de ser així, no ha de ser-ho. Els dos entrenadors han posat seny amb les seves declaracions i tots dos van apostar ahir perquè aquesta tarda el protagonista sigui el futbol. L’Espanyol, només faltaria, voldrà ser el primer que derrota el Barça en la lliga, igual que ho va fer en la copa, i els culers voldran seguir la seva marxa imparable en la lluita cap al títol de lliga. Tal com ha de ser. Cadascú amb les seves armes i les seves qualitats, però sempre dintre del que s’espera d’un duel esportiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)