Editorial

L’EDITORIAL

Sito Alonso ha de ser l’últim fiasco del Barça

El tècnic aragonès ha protagonitzat la pitjor crisi de resultats de l’equip de bàsquet blaugrana: 19 victòries i 21 derrotes

El Barça va prendre ahir una decisió que només el pas del temps dirà si arriba a temps de salvar alguna cosa d’aquesta temporada en la secció de bàsquet. Sito Alonso ha estat destituït com a entrenador amb un currículum (7 derrotes en els últims 9 partits i un balanç global mai vist de 19 victòries i 21 derrotes en totes les competicions) que no hauria estat permès a cap dels seus antecessors.

Tot nou projecte demana temps i paciència, dos valors que al Barça estan qüestionats per curt termini. Amb l’etapa de Rodrigo de la Fuente d’executiu i Bartzokas d’entrenador hi va haver una temporada de paciència, més que ara amb Sito Alonso. És clar que els mals resultats de Bartzokas encara lluïen al costat dels d’Alonso, tot i que les males sensacions no diferien gaire.

“El projecte és Sito Alonso”, va dir a l’estiu el nou mànager general del bàsquet, Nacho Rodríguez. Buscat o no, aquell titular va ser un error perquè els projectes han de ser dels clubs. Si un entrenador és el projecte, és que no hi ha projecte. I en el pròxim, ara sí, no hi pot haver marge d’error.

El substitut d’Alonso és, a curt termini, Alfred Julbe. L’experimentat tècnic català té al cap el bàsquet i tot el que hi pot incidir. La seva feina serà aplicar tot aquest coneixement a una plantilla de primer nivell que, per raons que no són la falta de talent o de físic, no ha traduït en resultats aquest nivell.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)