Editorial

L’EDITORIAL

El primer cara o creu de la temporada

Valverde ha deixat ben clar que encara que el Barça tingui 29 copes en el seu palmarès, ell no l’ha guanyada mai com a tècnic

El Barça d’Ernesto Valverde afronta aquesta nit a Mestalla el primer gran repte de la temporada. Invicte en la lliga –amb la millor arrencada de campionat de la història del club– i en la Champions –tot esperant l’eliminatòria contra el Chelsea– i amb una única derrota –al final intranscendent– en la copa contra l’Espanyol, el Barça busca avui la cinquena final de copa consecutiva. El Barça ja ha tingut grans i durs enfrontaments aquesta temporada, que ha superat amb solvència, i per això està en la situació en què està en la lliga. El calendari, però, vol que a principi de febrer ja quedin definits els finalistes de la copa, i per això avui arriba un partit a cara o creu. A la final o eliminats.

L’1-0 de l’anada fa que el Barça afronti amb avantatge el duel d’avui, que pot disputar amb tots els seus efectius, tret del dubte de Gerard Piqué, que encara no se sap si podrà ser alineat a l’eix de la defensa o si Valverde se les haurà d’empescar per substituir-lo.

Tothom té ben clar al Barça que la copa és el menor dels títols que es poden guanyar, però també que si s’ha arribat fins aquí –en un duríssim mes de gener de dos partits per setmana– no és qüestió d’afluixar. Ernesto Valverde ha deixat ben clar en les últimes setmanes que encara que el Barça tingui 29 copes en el seu palmarès, ell no l’ha guanyada mai com a tècnic. I ho vol fer. I per aconseguir-ho, han d’eliminar avui el València. La final seria una altra història. El primer pas és aquesta nit, a Mestalla.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)