Editorial

L’EDITORIAL

Un gran desafiament per a Pesic

El tècnic haurà de fer reaccionar una plantilla desorientada, que ha de començar de zero un altre cop al mes de febrer

Svetislav Pesic és un entrenador d’un prestigi enorme i d’un currículum excepcional que atresora també uns coneixements que no es poden qüestionar i un caràcter guanyador forjat en l’escola balcànica. Agafar el Barça de bàsquet en la situació actual segur que no ha estat una decisió senzilla, però certament serà difícil que empitjori la situació de l’equip. Hi ha pocs entrenadors que puguin fer entendre a una plantilla completament desorientada que ha de començar de zero al mes de febrer, i probablement un d’aquests és Pesic, que com a mínim s’ha guanyat un respecte al llarg dels anys que no tenia el seu predecessor, Sito Alonso, encara amb un palmarès per construir.

El fitxatge de Pesic, de 68 anys, és teòricament una decisió perquè el club i sobretot els responsables del bàsquet parin el cop mentre preparen, teòricament, la propera temporada, en què un altre cop s’intentarà fitxar Saras Jasikevicius. El primer que haurà de fer Pesic i els seus nous ajudants és canviar com sigui una dinàmica terrorífica per a un club del prestigi del Barça. En la seva presentació ja va apuntar alguns punts clau de la seva feina, sobretot la defensa, que està fent aigües pràcticament des del primer dia. Se’n surti o no, això no traurà el fracàs de la planificació del club des de la marxa de Xavi Pascual, que ha estat desastrosa, i no pas perquè no s’hagin gastat els mateixos milions o més que els grans d’Europa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)