Editorial

L’EDITORIAL

Amb Catalunya, Gerard seria intocable

El davanter és el jugador que més il·lusiona la seva afició, però la seva temporada pot cridar l’atenció de clubs molt més rics

Si Catalunya hagués de jugar el mundial de Rússia –més enllà de raons polítiques ho podria fer pel nivell del seu futbol–, el davanter titular seria, sense cap mena de dubte, Gerard Moreno. El davanter de Santa Perpètua de Mogoda va marcar ahir el seu desè gol en el campionat de lliga, però aquesta temporada no només s’està erigint en un líder de l’Espanyol pels seus gols, sinó també per la seva actitud al camp i per com parla davant dels mitjans. No cal tornar a incidir en tota la polèmica posterior als derbis de copa i lliga i en qui tenia la raó i qui la culpa, però Moreno va fer el que havia de fer quan va parlar, no fixar-se en el rival i defensar el seu club.

Que Moreno sigui un dels jugadors de moda de la lliga espanyola també té els seus inconvenients, sobretot si el mercat futbolístic continua pels núvols, com ara. El que diu la seva clàusula de rescissió, 40 milions, ben aviat pot quedar en poca cosa per als equips d’Europa i de fora –no oblidem el mercat xinès– que vulguin un davanter no només amb gol sinó que tingui caràcter al camp. Per a l’Espanyol, és molt rellevant que el seu estendard al camp sigui un jugador del país, ara que alguns posen en dubte el seu arrelament perquè el capital ve d’Àsia. La temporada de l’equip, a més, no és brillant, i l’afició, amb les esperances de classificació europea perdudes, s’aferra als seus jugadors més estimats, i el número 1 de la llista és Gerard Moreno.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)