Editorial

L’EDITORIAL

Una gran jornada d’atletisme

I tot a la pista coberta de Sabadell, una instal·lació inaugurada el 2010 i que va cobrir un buit immens de l’atletisme català

L’atletisme català viurà avui a Sabadell una de les seves grans jornades de la temporada. La principal a la pista coberta. La tercera edició del Míting Internacional Catalunya tornarà a portar fins a la localitat vallesana l’espectacle de l’anomenat atletisme de butxaca, concentrat en poc més de dues hores. L’estrella, novament, serà l’etíop Genzebe Dibaba, que buscarà deixar la seva empremta a Sabadell per tercer any seguit. El 2016 va fer la segona millor marca de tots els temps en els 3.000 m, i l’any passat va establir una nova plusmarca mundial en els 2.000 m, una distància que no es disputa en els campionats oficials, però que fa que Sabadell aparegui en les llistes de rècords mundials. Avui, Dibaba, la millor del món en els 1.500 m aquesta temporada, tornarà a córrer els 3.000 m.

I tot a la pista coberta de Sabadell, una instal·lació inaugurada el 2010 i que va cobrir un buit immens de l’atletisme català. Des del 2011, és seu dels campionats de Catalunya i del 2012 al 2014 va acollir els campionats estatals absoluts, una prova que només s’havia fet un cop a Catalunya, el 1969, en una pista muntada a la Fira de Mostres de Barcelona. L’any 2016, es va fer la primera edició del míting, llavors anomenat del Centenari, per celebrar els 100 anys de la Federació Catalana d’Atletisme. I ha anat tenint continuïtat. Avui s’arriba a la tercera edició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)