Editorial

L’EDITORIAL

El Chelsea, però abans toca l’Eibar

El Barça té potencial per sumar els tres punts aquesta tarda sense cremar totes les naus, amb rotacions, i fent un equip competitiu

El Barça juga avui a Eibar un partit d’aquells que poden decidir una lliga. No és un gran estadi, no és un gran rival, però hi ha tres punts en joc que són tan importants com qualssevol altres. I a tres dies de jugar a Stamford Bridge contra el Chelsea el partit d’anada dels vuitens de final de la lliga de campions. Després d’empatar els dos últims partits de lliga –al camp de l’Espanyol i al Camp Nou contra el Getafe–, el Barça no es pot permetre una altra ensopegada. L’Atlético de Madrid no ha desaprofitat els regals del Barça, i amb dues victòries per 1-0 s’ha situat a set punts del lideratge.

El Barça, doncs, ha de nedar avui a Eibar però també ha de guardar la roba pensant en el Chelsea. Ernesto Valverde s’ha emportat cap al País Basc tots els pesos pesants de l’equip, i ahir ja va deixar clar que el partit de dimarts a Londres és molt important però el d’avui a Eibar també.

El Barça té prou potencial per sumar els tres punts aquesta tarda sense cremar totes les naus, fent rotacions, presentant un equip competitiu i dosificant els homes clau de l’equip. I després, a pensar en el Chelsea. Ernesto Valverde ha sabut gestionar molt bé fins ara el fet de seguir viu en les tres competicions. El retorn a la Champions és una autèntica prova de foc que ha de mostrar que el Barça està preparat per competir amb els millors equips europeus, i superar-los. I millor anar a Londres amb tres punts més en la lliga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)