Editorial

L’EDITORIAL

Pesic torna a fer campió el Barça

La saviesa del serbi ha convertit un equip derrotat en un grup que ha estat capaç de guanyar tres partits en quaranta-vuit hores

Arribar i moldre. Sembla que aquest és un bon costum de Svetislav Pesic al Barça. Fa setze anys, en la seva primera etapa a la banqueta blaugrana, el tècnic serbi va fer història conquerint la primera Eurolliga del Barça en una temporada que va culminar amb un triplet mai vist al club, ja que també es va guanyar la lliga i la copa. Fa deu dies, després de la destitució de Sito Alonso, Pesic va tornar a agafar les regnes de l’equip de bàsquet, un grup enfonsat que en quatre mesos havia perdut més partits dels que havia guanyat i que havia fet més d’un ridícul, i de dos i de tres, en l’Eurolliga.

Avui, el Barça és el campió de la copa. Pesic ha tornat a fer campió el bàsquet blaugrana. La saviesa i la manera de fer de l’entrenador serbi han convertit un equip derrotat en un grup que ha estat capaç de guanyar tres partits en quaranta-vuit hores per tornar a aixecar un gran títol tres anys i mig després. I ho ha fet superant un equip en un bon moment de forma i que havia humiliat el Barça no fa tant (Baskonia); l’equip local, que somiava en la final (Gran Canària), i el campió vigent, que buscava el cinquè títol seguit (Real Madrid).

Ningú sap què ens es espera en el que queda de temporada. Sense res a fer en l’Eurolliga, Pesic va dir ahir que els seus jugadors han vist que el destí no està escrit, que es pot canviar i que aniran a guanyar la lliga. Ves a saber. Potser sí que amb Pesic tot és possible.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)