Editorial

L’EDITORIAL

Una primera pedra de toc molt dura

Cal fer un gran partit avui per tornar a Barcelona amb un bon resultat que no obligui a treure del bagul la paraula ‘remuntada’

El Barça comença avui la fase decisiva de la lliga de campions a Stamford Bridge, en l’anada dels vuitens de final que l’enfronta amb el Chelsea. El camí de Kíev passa per Londres en aquesta primera etapa, i res del que s’ha fet fins ara serveix. El Barça es va guanyar poder jugar la tornada a casa en ser primer del seu grup, però aquest és tot el seu bagatge. Tot comença de zero.

El Chelsea és un equip prou potent, i el Barça encara recorda les males experiències dels partits d’anada de la temporada passada –golejat a París (4-0) i a Torí (3-0)– per saltar al terreny de joc de Stamford Bridge amb cap mena de confiança. Ernesto Valverde i tots els jugadors ho tenen clar. Cal fer un gran partit avui per tornar a Barcelona amb un bon resultat que no obligui a treure del bagul la paraula remuntada.

Stamford Bridge és un camp que forma part de la mitologia culer des del gol in extremis d’Iniesta que va portar el Barça de Guardiola a la final de Roma del 2009. El camp del Chelsea, però, és un camp històricament difícil per al Barça, que només hi ha guanyat en una de les set ocasions en què hi ha jugat. I Messi, que ha marcat 97 gols en la Champions, encara no ha estat capaç de batre la porteria de l’equip londinenc. Un motiu més perquè el millor jugador del món lideri avui el seu equip cap a un bon resultat que sigui l’inici de la classificació del Barça per als quarts de final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)