Editorial

L’EDITORIAL

Expectació dins i fora del terreny de joc

L’afició del Camp Nou no oblida ni perdona la repressió del govern espanyol a Catalunya i es continua fent escoltar

Més enllà del resultat i de la gran superioritat del Barça sobre el Girona, el derbi no va ser un partit qualsevol. Hi va haver, per exemple, la millor entrada de la lliga, fet que parla també de l’atracció que genera un equip com el Girona, nouvingut a la categoria. Tampoc van faltar, i és d’agrair, els gestos per la situació que es viu a Catalunya. El president del Parlament, Roger Torrent, va assistir a la llotja amb el llaç groc just l’endemà del polèmic discurs al Col·legi d’Advocats de Girona. També el va portar l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas. Continuem esperant que els presidents dels clubs catalans s’afegeixin a una iniciativa que no els dignificaria només a ells com a persones sinó a les seves entitats. L’afició també va cridar “llibertat” i va mostrar pancartes contra la repressió del govern espanyol.

Ja al terreny de joc, el duel no va decebre les expectatives, ja que el sistema de joc del Girona afavoria les característiques de les grans figures del Barça, començant per Messi i seguint per Suárez, amb l’afegit de Coutinho i Dembélé, que en la segona part amb el partit trencat es van deixar anar, sobretot el brasiler. L’equip de Machín, a banda de marcar un gran gol en els minuts inicials, va patir el que no està escrit en la línia defensiva però va jugar amb actitud i coratge al davant, pressionant els defenses blaugrana i buscant el gol fins al final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)