Editorial

L’EDITORIAL

Federer, l’admiració que no cessa

Els Laureus continuen premiant els esportistes més mediàtics, que són els que menys ho necessiten

El tennista suís Roger Federer va ser premiat ahir per quarta vegada amb el premi Laureus, el guardó privat que més relleu està agafant els darrers anys gràcies a la gran campanya publicitària d’aquesta fundació. Més enllà dels interessos dels mateixos impulsors del Laureus, el que també és cert és que ara mateix Federer és probablement l’esportista més admirat del món. Ho és per diverses raons i no totes relacionades estrictament amb el seu formidable palmarès, sinó també pel seu caràcter afable i per la seva impressionant llarga trajectòria.

El premi a Serena Williams també va ser més que merescut, ja que en el 2017 es va convertir en la tennista més llorejada de la història després de superar en l’obert d’Austràlia els 22 Grand Slams de Steffi Graff. Williams va fer després una aturada per ser mare, però encara va tenir temps de tornar a final de temporada per demostrar que és una jugadora a qui encara queda molta corda.

El futbol, que no és un esport que el Laureus tingui entre els seus preferits, es va quedar sense premiats, ja que ni el Real Madrid ni el Barça van ser guardonats. De fet, la nominació del Barça ja era certament exagerada, perquè la remuntada contra el PSG no va servir per guanyar la Champions mentre que el Madrid no va fer un triplet de títols pur i això no el va ajudar a obtenir els vots necessaris per destronar Mercedes, l’escuderia dominadora de la fórmula 1.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)