Editorial

L’EDITORIAL

No és una final, però s’hi assembla molt

El Camp Nou viurà aquesta tarda un partit de futbol que no és una final però que s’hi assembla molt. No és una final perquè avui ni el Barça ni l’Atlético de Madrid en sortiran amb un títol al sarró –que és el que passa en les finals– però és un partit que és com una final perquè del resultat en dependrà molt el desenllaç de la lliga. El Barça, encara invicte, és el líder amb cinc punts més que el seu immediat i únic perseguidor, l’Atlético de Madrid. Una situació, en la jornada 27, molt bona, que qualsevol aficionat culer hauria signat quan va començar el campionat.

El problema és que en la jornada 21, l’Atlético estava a onze punts de distància, una diferència que tres empats en els últims cinc partits de lliga han malbaratat. I és clar, quan es veu el que s’ha tingut i el que es té ara... Sigui com sigui, el Barça encara té la paella pel mànec i avui hauria de recuperar el bon joc i la contundència que ha demostrat al Camp Nou aquesta temporada i sumar els tres punts. Tothom té clar que després del partit d’aquesta tarda encara quedaran molts punts en joc. Ni el Barça s’assegurarà res avui si guanya el partit ni l’Atlético no ho perdrà si surt derrotat, però millor que el Barça torni a guanyar i a convèncer i que els jugadors de Simeone vegin que la lliga els torna a fer pujada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)