Editorial

L’EDITORIAL

Messi acosta una mica més el títol de lliga

El títol de la lliga de futbol està una mica més a prop del Barça després de la victòria que l’equip d’Ernesto Valverde va aconseguir ahir contra l’Atlético de Madrid, el seu únic perseguidor. Els madrilenys, que van arribar al Camp Nou a cinc punts del Barça somiaven sortir-ne a només dos i, en canvi, en van marxar a vuit. La lliga no està enllestida, com tampoc ho estava quan la diferència entre els blaugrana i els blanc-i-vermells era d’onze punts, però avui és una mica més de color blaugrana que abans del partit d’ahir.

I tot plegat, una vegada més, gràcies a Messi. L’argentí no necessita fer grans desplegaments físics per marcar la diferència. Ahir ho va tornar a demostrar. Per tercer partit consecutiu, va marcar de falta directa: contra el Girona va ser un més dels sis gols de l’equip; a Las Palmas, va significar un empat, i ahir, tres punts que poden ser determinants per alçar el títol de lliga.

L’Atlético de Simeone va arribar en ratxa al Camp Nou, però a la gespa va demostrar ben poc. En la primera part, amb prou feines va existir i en la segona, quan va haver de posar tota la carn a la graella, tampoc va poder fer gaire res. I Griezmann va tornar a sortir del Camp Nou sense haver marcat. El camí del Barça cap al títol de lliga es va aplanar una mica més ahir.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)