Editorial

L’EDITORIAL

Marc Márquez: torna el campió insaciable

Sembla que faci quatre dies que Marc Márquez competeix en la categoria reina i resulta que ha guanyat quatre títols en cinc anys i que, fins i tot més que un any enrere, acapara vots en els pronòstics. Amb cada any, Márquez madura una mica més. Sap caure quan toca per experimentar on són els límits i no traspassar-los en cursa, manté les seves virtuts de velocitat i de lluita cos a cos i, a més, ha desenvolupat un sisè sentit finíssim que li permet detectar quan ha de reprimir els seus instints competitius i recollir el màxim possible de punts. També fora del podi.

El campionat 2018 comença amb la sensació que Honda ha aconseguit una millora de potència que permet que els pilots acotin molt els moments d’arriscar en el pilotatge. No pot dir el mateix Yamaha, amb Viñales manifestant uns alts i baixos similars als que va patir quan li van canviar la carcassa de la goma fa un any, que serà la mateixa aquest 2018. Ducati també ha progressat i, de fet, va ser Dovizioso i no Viñales o Rossi qui va discutir el títol a Márquez.

La nòmina de catalans en la categoria reina es manté en nombre i noms (la completen Pedrosa, Rins, els germans Espargaró i Rabat). I torna a ser un any per pensar en la possibilitat de més d’un títol, amb Àlex Márquez en Moto2. Ho sabrem d’aquí a dinou curses.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)