Editorial

L’EDITORIAL

El Roma, un rival molt accessible

És futbol, és esport, i no es pot donar mai res per guanyat abans d’entrar en competició, però no es pot pas negar que el Barça va tenir fortuna ahir en el sorteig dels quarts de final de la lliga de campions. El Roma era un dels dos possibles rivals més accessibles –l’altre era el Sevilla–, i la sort el va emparellar amb l’equip d’Ernesto Valverde. I com el Barça, els altres teòrics cocos del sorteig, el Manchester City, el Real Madrid i el Bayern de Munic, que no es trobaran entre ells, tot i que els duels Juventus-Real Madrid i Liverpool-Manchester City tenen molt de picant. El Sevilla-Bayern seria un altre duel desigual. En tot cas, la mà innocent d’Andrei Xevtxenko va determinar quin serà el proper pas dels aspirants a arribar a la final de Kíev, i ara només cal demostrar sobre els terrenys de joc la teòrica superioritat d’uns i altres.

Per al Barça, Roma i el Roma són de bon record. La ciutat, per la victòria de l’equip de Guardiola en la final de la Champions del 2009. El club, per la superioritat mostrada pel Barça en la fase de grups de la Champions 2015/16. El Roma 2017/18 és un projecte que tot just acaba de començar sota l’impuls de Monchi. És un equip de futur, però ara mateix no sembla que pugui plantar cara al Barça si l’equip de Messi mostra el seu nivell habitual.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)