Editorial

L’EDITORIAL

La Penya salva una altra pilota de partit

La consecució de l’aval que s’exigia per desbloquejar l’arribada de les subvencions congelades al Joventut ha permès que el club badaloní hagi salvat un moment de no retorn i que pugui mirar el curt termini amb una mica més d’optimisme. A partir d’aquest aval, s’haurien de superar els problemes de liquiditat que han conduït a uns impagaments al personal –l’esportiu i el que no ho és– insostenibles.

En el moment sociopolític incert i convuls que viu el país, que la Federació Catalana de Bàsquet i la Secretaria General de l’Esport hagin estat capaços de proporcionar un aval de prop de mig milió d’euros amb garantia d’execució immediata és un fet que mereix ser remarcat perquè denota que fins i tot amb una intervenció total del govern hi ha la determinació de mantenir el teixit –en aquest cas esportiu– català i la capacitat de trobar-hi solucions. Aquest fet contrasta amb el paper de repartidor d’almoina (40.000 euros promesos) que va fer dilluns el secretari d’estat per l’Esport, José Manuel Lete, envoltat de la cúpula del PP català fent-se la foto per capitalitzar la salvació de la Penya.

Una salvació que, d’altra banda, ara necessita completar-se en el vessant esportiu. El descens és una amenaça cada vegada més manifesta, i hi ha molt poc marge per a la reacció.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)