Editorial

L’EDITORIAL

Márquez-Rossi: els bombers no tenen aigua

L’incendi que va causar Marc Márquez amb el seu pilotatge irreflexiu –tot just era la segona cursa del campionat– és de grans proporcions, però del grau de devastació que ha causat n’és directament responsable Valentino Rossi perquè, amb les seves calculades, reiterades i hiperbòliques acusacions a Márquez ha tallat l’aigua a les mànegues dels bombers.

Diumenge vam confirmar el que ja se sospitava: que l’episodi de confrontació entre tots dos de l’any 2015 va quedar tancat en fals i que l’animadversió es mantenia latent en espera d’una guspira que causés la deflagració. Marc Márquez es va equivocar, i molt. Encadenar errors d’aquest perfil en una mateixa cursa no és propi d’un gran campió com ell. Però Rossi –que també té un passat– va perdre l’autoritat moral del mite en actiu del motociclisme quan va desbarrar contra Márquez traient totes les factures pendents amb acusacions gravíssimes –mala fe, persecució voluntària, anar a fer mal– que en altres àmbits vorejarien la querella. La prova és que, de la resta de pilots, ni els que podrien tenir algun compte pendent amb Márquez li van fer costat.

Ara sí que és clar que l’incendi no s’extingirà fins que Rossi es retiri. Mentrestant, s’haurà de confiar que els seguidors d’un i altre tindran seny.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)