Editorial

L’EDITORIAL

El desenllaç que toca quan no es fa res bé

Aquell 4-1 enganyós de l’anada va fer un mal inimaginable i els bons propòsits en la prèvia no es van complir. La Roma no té el pes futbolístic d’aquell Bayern de Heynckes del 7-0 el 2013, però és qui mereix ser a semifinals. El futbol és un estat d’ànim i el matiner 1-0 va canviar el dels italians. Els últims deu minuts a la desesperada del Barça encara van ser més tètrics, justament perquè van posar de manifest que es podia, i que en els 80 anteriors no s’havia volgut prou.

El ridícul no admet matisos. Malbaratar un 4-1 per jugar a davant de l’àrea pròpia, per no haver tingut cap continuïtat amb la pilota, per falta d’estímuls reactius, amb un equip estàtic, esquerdat, sense consistència, amb una falta de textura futbolística més associable amb la Roma que amb els blaugrana. El Barça ho va fer tot malament. Tot.

És la tercera vegada consecutiva que el Barça no arriba a semifinals. Sort dels 11 punts d’avantatge en la lliga, perquè l’equip ha perdut l’esma –això és irrefutable– i qui sap si alguna cosa més –hi ha una final de copa d’aquí a 10 dies per comprovar-ho–, i no només ahir. Última reflexió: acaben de caure eliminats el Barça i el City. Dos equips que han tiranitzat lligues potents i que seran campions amb força anticipació. L’any 2018, no és fàcil atrapar-ho tot.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)