Editorial

L’EDITORIAL

I el Barça no es cansa de guanyar

La 25a lliga del Barça, la setena en les deu últimes temporades ja és al sac. El Barça necessita sumar un punt anit a Riazor per ser campió i en va aconseguir tres i diumenge vinent rebrà el Real Madrid amb el títol de lliga a la butxaca. Un títol que s’afegeix al de la copa guanyat el passat dia 21 i que, tot plegat, formen el vuitè doblet -lliga i copa- de la història del Barça.

Totes aquestes dates mostren clarament el canvi que ha viscut el Barça en els últims anys. Els “catorze anys de passar gana” que cantava La Trinca ja són història i ara el Barça és el clar dominador de les competicions en el futbol espanyol -set de deu lligues i sis de deu copes-. Europa és una altra història, però avui toca celebrar una altra lliga en què l’equip d’Ernesto Valverde ha estat el clar dominador durant tot el campionat. El seu futbol pot agradar més o menys -en la final de copa van demostrar que pot excel·lir- però el que no es pot negar que, després del desastre que va suposar la supercopa d’Espanya, l’equip ha estat consistent i competidor. Ahir va tornar a mostrar els seus clars i obscurs quan després de guanyar 0-2 va patir per no rebre un 3-2 que hauria ajornat el títol. Però el Barça té Messi i ahir ell solet va treu tot el patiment del cor dels culers amb dos gols que van fer més joiós un altre títol del Barça.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)