Editorial

L’EDITORIAL

Un GP de F-1 que no serà com els altres

Queda lluny l’any 2012, quan la F-1 va aterrar a Europa amb quatre guanyadors diferents en quatre curses. Des d’aquell moment, les faves han estat més o menys comptades, amb Mercedes, Ferrari i Red Bull monopolitzant victòries i podis. Fins ara. El GP que comença avui al Circuit de Barcelona-Catalunya marcarà tendència, com cada any, perquè qui va bé a Catalunya té molta feina feta en la fase europea del campionat, que és on es marca tendència. Però per primera vegada en tots aquests anys costa identificar un favorit, no només pel que fa a pilots, sinó també a equips. Mercedes i Ferrari estan molt igualats i un punt al davant de Red Bull, però Ricciardo ja va guanyar a la Xina i l’únic que ha repetit victòria és Vettel. El quart triomf ha estat per a Hamilton, campió 2017 i líder amb quatre punts més que Vettel.

A banda dels grans, Force India ja ha fet podi (Sergio Pérez a Baku) i la batalla de la classe mitjana (McLaren, Renault, Force India, Toro Rosso i Haas) és duríssima i el nivell d’aquesta classe mitjana ha pujat prou com per no ser presa fàcil. En els quatre primers GP de la temporada només 12 pilots han estat doblats. En les mateixes curses del 2017 van ser 27. La F-1 dels propietaris americans i de l’antiestètic halo té emoció i incertesa. I la tenim a casa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)