Editorial

L’EDITORIAL

Una gran ratxa amb el seu punt negre

La ratxa d’imbatibilitat del Barça es va acabar de manera sobtada i totalment inesperada diumenge al vespre al Ciutat de València. El que no havien pogut fer els grans del futbol espanyol, derrotar el Barça en el campionat de lliga, ho va aconseguir un equip modest que ha fet un gran final de temporada i que va saber aprofitar la baixada de tensió dels blaugrana, especialment en la zona defensiva. El Barça no podrà fer la lliga perfecta, però els 43 partits seguits sense perdre –36 d’aquesta temporada i set de la passada– queden com el llistó a superar per a qualsevol equip que vulgui afrontar un repte com el del Barça de Valverde. Una ratxa que és pura estadística però que ha servit per guanyar una altra lliga, que és el que importa realment.

En aquest moment, però, no podem passar per alt que aquest gran camí del Barça lluny de la derrota té també la seva taca negra: el partit que el Barça va guanyar al Las Palmas l’1 d’octubre, en la jornada que l’Estat espanyol, per la via de les seves forces de seguretat, va agredir molts catalans que tan sols volien votar. Aquell dia el Barça va obviar la seva història, va jugar el partit, el va guanyar i va mantenir viva la ratxa –en aquell moment ningú hi pensava, també és veritat– que va acabar diumenge a la nit al Ciutat de València.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)