Editorial

L’EDITORIAL

L’Espanyol i la necessitat d’un discurs realista

S’acaba la lliga i l’Espanyol, que fa setmanes que s’ha salvat, necessita fer una profunda reflexió sobre el seu projecte. L’acumulació d’errors és notable, i la pèrdua de públic (la pitjor temporada a Cornellà-el Prat, amb 17.900, 10.000 menys que la de l’estrena) no pot ser només conseqüència dels horaris. Ni del fet que l’equip sigui el quart que menys gols marca. Ni de la percepció que Quique no era l’entrenador estimulant que calia o que la gestió de Lardín tenia massa ombres.

La sinceritat amb què parlen ara els jugadors (Pau López, Víctor Sánchez, Javi López...) hauria de servir perquè el discurs del club es correspongués a la realitat. Al vestidor –on tothom en sap, de futbol– no es veia per enlloc com fer el salt a la competició europea en dos o tres anys, com proclamava el club.

Chen Yansheng està intentant negociar acords de col·laboració amb clubs de nivell més alt. Sap que perdrà peces bàsiques (Pau López, Gerard Moreno, potser Aaron i David López) i que no els pot substituir pagant preus de mercat, i per això busca aliances. Prendre consciència de les pròpies dimensions és el primer pas per tenir èxit. Però també ho és encertar-la amb l’entrenador i amb jugadors que tindran un component important d’aposta. I explicar-ho tot per no crear falses expectatives.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)