Editorial

L’EDITORIAL

Pablo Machín calla i el Girona es neguiteja

El Girona, un dels millors debutants de la història de primera, amb una temporada d’objectius assolits amb molta anticipació, està patint ara un dels efectes indesitjats d’aquest èxit. Té 18 jugadors amb contracte i la gran majoria de bon encaix amb Pablo Machín, però ara és el tècnic qui fa el ronso per respondre a una oferta de renovació per dues temporades que el club ja fa temps que li va transmetre. I mentrestant, el tècnic de Sòria es deixa festejar per clubs de nivell superior com el Sevilla, entre d’altres.

Machín va arribar al Girona fa quatre temporades i mitja, amb una salvació, dues fases d’ascens a primera, un ascens i una fantàstica permanència com a full de serveis immaculat. És lícit que pensi que a Girona potser ha tocat sostre i que això el faci dubtar en un moment en què gairebé pot escollir equip. Però té un any més de contracte i ja va sent hora que es defineixi de manera clara. El Girona ja ha perdut part de l’avantatge en temps de planificació que li donava saber que tenia la categoria garantida fa mesos.

El club té més pressa que l’entrenador, és una evidència. No es pot esperar més setmanes perquè si Machín marxa, possiblement haurà de replantejar la plantilla. Encara és a temps de tot, però per fer-ho bé el temps es va esgotant.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)