Editorial

L’EDITORIAL

Una línia molt prima entre el tot i el no-res

El Madrid és el favorit claríssim per guanyar la Champions aquest vespre a Kíev. Tot el que no sigui això és un fracàs, una temporada amb la llunyana supercopa i el poc substancial mundial de clubs com a botí. Si perd la final de la Champions, l’equip de Zidane haurà quedat molt lluny dels objectius en la lliga i la copa i a tocar de la glòria en la gran competició europea. Però si la guanya, no només haurà tapat els fracassos de lliga i copa, sinó que passarà a la història com l’únic equip que enllaça tres Champions.

El Madrid s’ha convertit en un especialista en el torneig europeu. Poc preparat mentalment per a un esforç sostingut en competicions llargues, els pics d’exigència que implica la Champions a partir de les eliminatòries s’adapten perfectament a la idiosincràsia blanca i, cal admetre-ho, a una capacitat d’apujar el nivell en l’alta competició que es manté com un dels grans actius de l’equip de Zidane.

La línia entre el paradís i el precipici és molt prima. Noranta minuts en una temporada de deu mesos són el mateix que una gota en un pantà. A davant hi tindrà el Liverpool. Inexpert en alta competició, amb menys diners, menys estrelles, menys de tot el que es pot comprar. També menys pressió. Queden hores per resoldre l’equació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)