Editorial

L’EDITORIAL

I el Barça femení també aixeca la copa

El Barça femení va tancar la temporada amb una victòria tan sensacional com agònica en la final de la copa. Les blaugrana van lluitar fins a l’extenuació i es van acabar emportant el premi en el minut 122 de partit, quan tot feia pensar que el títol es resoldria en la tanda de penals. Un gol de Mariona Caldentey va resoldre el partit i va portar a l’èxtasi les jugadores de Fran Pérez. Perduda la lliga, la copa havia d’impedir que la temporada s’acabés amb només la copa Catalunya al sarró. El partit va ser molt complicat contra un Atlético que va demostrar per què és el campió de la lliga, però va tenir un final feliç, i Laura Ràfols, en el seu comiat del futbol, va poder aixecar la copa juntament amb Marta Unzué.

Justament l’entrega de la copa ens va mostrar el nou president de la federació espanyola, Luis Rubiales, que va voler impedir que Laura Ràfols lligués una senyera a la copa. No la va poder lligar al trofeu, però quan el va aixecar, la senyera estava a sobre la copa, i tothom ho va poder veure a l’estadi de Mèrida on es va jugar la final. En tot cas, la copa de la Reina de futbol és blaugrana, com ja ho havien estat abans aquesta temporada les del Rei de futbol, de bàsquet, d’handbol, d’hoquei sobre patins i de futbol sala. Un ple al 6 de copes dels equips professionals del FC Barcelona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)