Editorial

L’EDITORIAL

El repte d’Eusebio i del Girona

Eusebio ja és l’entrenador del Girona. Pablo Machín ha deixat el llistó molt alt a un tècnic amb una visió futbolística clarament allunyada de la seva. Com a jugador, Eusebio era pulcre, precís, exquisit amb la pilota. A més, va amarar-se dels conceptes del cruyffisme en la seva formació com a tècnic. La passada llarga i la pilota aturada perdran pes en favor del joc de posició i la sortida de pilota des del darrere. El repte d’Eusebio no és tant millorar els resultats de l’extraordinària temporada de l’estrena a primera com treure suc d’una plantilla que no és la que hauria fet ell. És el que distingeix els bons entrenadors de la resta.

Conscient de tot plegat, Eusebio s’hi va posar bé, i abans que li ho preguntessin ja va acceptar el repte d’adaptar l’herència del seu antecessor –plasmada en uns jugadors molt específics– a la seva visió. El nou tècnic sap que el seu marge de maniobra per configurar la plantilla no serà gaire gran perquè hi ha molts jugadors sota contracte. Però també poden arribar ofertes ben pagades per alguns d’aquests jugadors, i aleshores, amb diners a les mans, al Girona i a Eusebio se’ls obririen algunes oportunitats per adaptar la plantilla als gustos del tècnic, que fa tot l’efecte que també confiarà més que el seu antecessor en els jugadors aportats pel Manchester City.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)