Editorial

L’EDITORIAL

L’anell dels Warriors i l’heroi LeBron

En l’NBA, un 4-0 en contra fa mal. Més si és en una final. Feia onze anys que aquest resultat no es donava i la víctima anterior havien estat també els Cavaliers, contra els Spurs el 2007 i ara contra els Warriors. L’equip de la badia de San Francisco ha guanyat tres de les quatre últimes finals i ja en suma sis, com els Bulls. Només els llegendaris Celtics (17) i Lakers (16) van per sobre. Stephen Curry, Kevin Durant, Klay Thompson o Draymond Green estan forjant una dinastia. Es busca rival per a pròximes edicions.

Els Cavaliers tenen el millor jugador del moment, LeBron James. Per al concurs del millor de la història hi ha un tal Michael Jordan i algun més però, en tot cas, ara per ara no hi ha jugador capaç d’actuar en gairebé qualsevol posició de la pista i ser imparable en totes. LeBron domina tots els fonaments del joc a un nivell que ni el millor especialista defensiu del rival el pot neutralitzar. En els seus primers anys era tot físic. Ara és tot físic, tot talent, tot tir...

Però l’argumentari dels Cavs, més enllà de King James, és escàs. Haver arribat a la final és heroic. Per això el 4-0 no és tan dolorós. En tot cas, menys que la mà esquerra de James, que, jugant els tres últims partits amb un os fracturat ha aportat 28,3 punts, 10,7 rebots i 44 minuts de mitjana. L’heroi és ell.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)