Editorial

L’EDITORIAL

Un any més pagant factures pels errors

L’equip de bàsquet del Barça ha acabat la temporada abans del que, pel potencial, el pressupost, els objectius i les declaracions dels seus responsables, li hauria tocat. No classificar-se per a la final de l’ACB per tercer cop consecutiu s’ha de definir per força com a frustrant. L’Eurolliga ha tornat a ser un fracàs i l’únic moment de felicitat ha estat la copa guanyada contra tot pronòstic al febrer, tot just deu dies després de l’arribada de Svetislav Pesic.

La copa, a tres partits, era l’únic títol que podia guanyar el Barça. Amb una plantilla desequilibrada, errors evidents en l’anàlisi del mercat i males vibracions en l’etapa de Sito Alonso, l’Eurolliga es va escapar aviat. A l’ACB només ha calgut que les circumstàncies –lesions– s’acarnissessin amb l’equip perquè passar a la final fos un miracle. Amb tot, el Barça ha tingut un comportament heroic en els últims partits.

S’apunta a un nou projecte. Un més, un estiu més. Si el lidera Pesic serà un bon punt de partida. El tècnic serbi no està de tornada i quan es compromet, ho fa amb totes les conseqüències, amb l’energia, criteri i lideratge de sempre. Però els gestors de la secció han de filar prim quan vagin al mercat. O això o posar sobre la taula 40 milions de pressupost, que són la garantia d’accedir a les autèntiques estrelles d’Europa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)