Editorial

L’EDITORIAL

Cristiano ha marxat pel forat del gat

Cristiano Ronaldo i el Madrid que personifica Florentino Pérez semblaven fets l’un per l’altre. Egòlatres en extrem, presumptuosos, capaços de tot per guanyar a qualsevol preu. L’encanteri s’ha trencat. Cristiano va protagonitzar l’enèsima ploranera per sentir-se estimat (ergo, ser el més ben pagat del món) i, vist que als 33 anys l’estratègia no li ha funcionat, ha hagut de marxar sense cap càmera que l’enfoqués, demanant per carta que l’entenguin si us plau, després de nou temporades sent l’emblema del club, el referent al camp, l’ídol de la grada i el refugi en els mals moments esportius.

Cristiano no tindrà el comiat somiat al Bernabéu. Se l’havia guanyat al llarg de 450 gols, quatre Champions i quatre Pilotes d’Or, i l’havia anat malbaratant amb unes actituds que denoten uns valors com a mínim dubtosos.

No cal enganyar-se, a diferència del que va passar a Zidane –plantofada amb la mà oberta a Florentino–, al Madrid ja li va bé l’adeu de Cristiano, tot i que no ha parat fins que ha aconseguit que fos el jugador qui digués que volia marxar. Si no fos així, no hauria tarifat en només 100 milions els 50 gols per temporada del portuguès. Cristiano és un cromo amortitzat comercialment. I el model de negoci blanc necessita renovació. Neymar, Mbappé... L’estiu és llarg.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)