Editorial

L’EDITORIAL

Un Tour amb el record d’un gran Giro

Queden tres etapes perquè s’acabi el Tour i Geraint Thomas ho té tot al seu favor per guanyar la cursa més important del ciclisme mundial. Avui el pilot afrontarà 200,5 quilòmetres en què haurà de pujar els llegendaris Aspin, Tormalet i Aubisca; demà, una contrarellotge de 31 quilòmetres i diumenge, la passejada fins a París. Thomas supera Tom Dumoulin d’1:59 i en condicions normals, i vist el que ha fet en les últimes etapes, això hauria de ser suficient per arribar als Camps Elisis vestit de groc.

El record del que va passar fa dos mesos en el Giro, en què Chris Froome semblava derrotat quan faltaven tres etapes –quart, a 3:22 del líder, Simon Yates– i va acabar guanyant, fa que tothom tingui ben present que en el ciclisme res és segur fins que es creua l’última línia d’arribada. El Tour no és el Giro i Thomas sembla molt més sòlid i té millor equip que no pas Simon Yates en el Giro, però no es pot donar res per segur. L’etapa d’avui és molt dura i els ciclistes tenen molt de desgast acumulat. La defallida de Froome –que va fer el Giro, no ho hem d’oblidar– de dimecres n’és una bona mostra. Sigui com sigui, avui a peu de carretera als Pirineus o davant de la televisió, els bons aficionats no s’han de perdre l’etapa d’avui. I encara quedarà la contrarellotge de demà...

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)