Editorial

L’EDITORIAL

Barcelona, waterpolo i espectacle

Amb l’europeu de waterpolo Barcelona ha demostrat un cop més que hi té la mà trencada pel que fa a organitzar grans esdeveniments esportius. En el pròxim europeu, a Budapest, hi posaran el triple d’aficionats en una macroinstal·lació, però el concepte d’embolicar una competició esportiva amb un espectacle quedarà com a patent catalana. La LEN li havia encarregat que l’europeu fos alguna cosa més que un torneig esportiu, qui sap si conscient que hi ha parts de la seva feina –aconseguir una primera fase del torneig més competitiva– que no tenen solució fàcil. I l’èxit ha estat rotund.

L’europeu s’ha disputat a les Picornell, un escenari amb anys a l’esquena (remodelades per al 1992), però les pantalles, el so, els grafits amb el jugador de la jornada i tot l’entorn que s’ha muntat al voltant de la competició hi ha donat un aire de modernitat. Esportivament, que 19 catalans hagin acabat el torneig amb medalla (bronze el femení i plata el masculí) arrodoneix la vinculació de Barcelona i l’esport d’aigua. Ara que, després dels World Roller Games del 2019, venen anys amb pocs grans esdeveniments previstos, caldrà estar a l’aguait per aprofitar qualsevol oportunitat com la que ja hi va haver el 2013 amb la renúncia de Dubai al mundial de natació i waterpolo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)