Editorial

L’EDITORIAL

Un acord bo per a la Penya i per al país

Els seguidors i accionistes del Joventut de Badalona poden estar satisfets. Una de les empreses més potents de Catalunya, la farmacèutica Grífols, serà el nou propietari del club, que en l’última dècada les ha vist de tots colors, sobretot en l’aspecte financer i, sobretot l’última temporada, també en l’apartat esportiu.

Per a la Penya, Grífols és una garantia, no només per la seva solvència financera –15.000 treballadors, 4.300 milions de facturació i 11.000 de capitalització borsària són xifres molt serioses– sinó també pel fet que la família Grífols es distingeix i fa bandera del seu compromís amb els valors diferencials de Catalunya. Res més lluny de la típica venda a un inversor estranger que no se sap per quant temps la mantindrà.

Per Grífols, associar-se amb el Joventut li reporta una imatge positiva pels valors de foment del planter que continuen sent l’actiu principal de la Penya. Jugada rodona, de la qual es beneficiarà el club –és d’imaginar que amb solvència financera no li costarà tant trobar més recursos–, els seus equips de base i, en definitiva, el bàsquet català, per al qual és una magnífica notícia que una multinacional d’aquesta dimensió –que manté la seva seu social a Catalunya, detall gens menor– aterri en aquest esport.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)