Editorial

L’EDITORIAL

Tres bones operacions amb l’Everton

El Barça tenia uns quants problemes d’excés de fitxes i ha trobat en l’Everton la solució. A la Premier són majoria els clubs que estaquen els gossos amb llonganisses i el segon equip de Liverpool no és cap excepció. El traspàs de Digne per 20 milions ja va representar, en termes comptables, un superàvit. Ara s’ha quedat Yerry Mina per més de 30 –nou superàvit–, accepta la cessió d’André Gomes pagant-li el sou i a més encarrila el problema d’excedent de fitxes d’extracomunitaris. En el cas del central, els seus gols en el mundial s’han aliat amb les intencions del Barça, però desfer-se d’un jugador set mesos després d’haver-lo fitxat és un indicatiu clar que la seva incorporació va ser fruit de les presses. A més, a diferència de Paulinho (50 milions), prescindir de Digne, Mina i Gomes no representa cap trasbals per a Valverde.

El potencial econòmic de la Premier hi ajuda, però fa l’efecte que el club, tradicionalment amb reputació de mal venedor, va millorant els resultats en la sortida de jugadors. A més, introduir una opció de recompra per Mina no sembla una mala opció en un central de 23 anys i la fórmula de cedir André Gomes tampoc ha de ser per força dolenta del tot. Per poc que jugui, és fàcil que es revalori i que l’estiu vinent pugui ser traspassat a un preu interessant.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)