Opinió

Poca feina?

El que funciona és millor no tocar-ho. Això és el que deu pensar el Girona, en què, de moment, i una setmana abans que comenci la lliga no ha arribat cap fitxatge nou. Sí que ho han fet d’altres que passen a ser propietat del club, com Muniesa i Mojica. Així que, a falta de cares noves, molts deuen pensar que aquest, a diferència de l’anterior, ha estat un estiu tranquil a Montilivi. No deu pensar el mateix Quique Cárcel. És bo recordar que la feina d’un director esportiu no és, només, portar reforços quan comença un nou projecte, sinó evitar que els pilars marxin. Retenir Pablo Machín va ser difícil després que arribés una oferta irrebutjable pel sorià. Tot i així, feines ha tingut Cárcel per mantenir més d’un jugador.

El primer que em ve al cap evidentment és Portu, un jugador que el curs passat va marcar onze gols i va repartir sis assistències, que va fer embogir Montilivi i que el Girona podria perdre per menys de vint milions d’euros, un preu assequible veient com s’està posant el mercat. Però no és l’únic que ha sortit a l’aparador. Stuani, Juanpe, Borja… han despertat l’interès d’altres equips, segurament amb més nom i més experiència que el Girona. Tots ells (insisteixo, de moment) es queden a Montilivi.

És el problema de tancar el mercat quan ja ha començat la lliga i no agafar com a exemple la Premier; configurar un projecte a partir d’una plantilla que comença la temporada però que no saps si l’acabarà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)