Editorial

L’EDITORIAL

Messi, la responsabilitat i la Champions

Hem hagut d’esperar 14 temporades per descobrir Leo Messi amb responsabilitats que van més enllà de ser el millor jugador de futbol de la història. L’argentí, en plena maduresa (31 anys), és ara el capità de la plantilla i ahir es va dirigir al Camp Nou després que ho fes Valverde. Messi parla poc –i encara menys si no és a l’Argentina–, i quan ho feia al Camp Nou era amb motiu d’alguna celebració i no sortia del manual dels tòpics. Ahir, però, va exercir de capità, de líder, i va posar la pressió que toca a una plantilla que no l’ha tocat bé en les tres últimes Champions, amb la coincidència que totes tres les ha guanyat el Madrid.

De Messi mai s’ha dubtat del seu compromís al camp. La seva primera intervenció pública com a capità fa pensar que també exercirà de líder al vestidor. Si Puyol, Xavi i Iniesta, els seus predecessors, han estat grans exemples per a ell, tenim un primer pas en la bona direcció. L’altra clau és la declaració d’intencions, valenta, d’aquelles que si no es compleix serà recordada: “L’any passat va ser molt bo, amb la lliga i la copa, però tots ens vam quedar amb l’espina clavada de la Champions i com va anar l’eliminació. Prometem fer tot el possible perquè aquesta copa tan bonica i desitjada torni a ser al Camp Nou.” Paraula del déu del futbol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)