Editorial

L’EDITORIAL

Un capità genial i molt ambiciós

Messi es va estrenar en la lliga com a capità del Barça amb una gran actuació. Realment, el que seria estrany és que no hagués fet, però el 10 del Barça no falla pràcticament mai i contra l’equip basc va tornar a ser el desllorigador que va resoldre el partit per a l’equip blaugrana. Dos gols, dos pals i un munt de joc generat per als seus companys. Messi és molt Messi i ara que llueix el braçal que ell ha vist portar a Puyol, Xavi i Iniesta, és encara més líder. Tots, companys i rivals, van reconèixer al final del partit contra l’Alavés, un cop més, les seves capacitats. El gol de falta que va obrir el marcador va ser una nova genialitat i el 3-0, amb el temps ja esgotat, una altra demostració que la seva ambició no té límits.

L’exhibició de Messi va marcar el partit, però també cal ressaltar que el Barça 2018/19 va demostrar que té molts més recursos que el de la temporada anterior. Ara quan Valverde ha de recórrer a la banqueta hi troba solucions i també pot fer variants tàctiques sense fer canvis. La temporada tot just acaba de començar. No ens hem de precipitar en judicis, ni a favor ni en contra, però el que hem vist en la supercopa i dissabte contra l’Alavés obliga a sentir-se optimista. I Messi és el capità. I té molt clar què significa això.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)