Editorial

L’EDITORIAL

L’AFE toca les campanes d’una vaga

No podem saber si la vaga que planteja el sindicat de jugadors per oposar-se al partit que s’ha de jugar als Estats Units s’acabarà fent. Sí que sabem, però, que és una desproporció absoluta. Perquè l’afectació és assumible i perquè els mateixos jugadors no plantegen cap mesura de força quan se’ls convoca a una gira de pretemporada o a amistosos de seleccions que comparteixen amb el partit dels EUA la mateixa finalitat: fer caixa.

Una vaga no és l’aplicació del sentit comú que reclama l’AFE. El sentit comú és negociar contrapartides per als jugadors –descansos– i que els beneficis econòmics arribin als principals damnificats, que seran els abonats dels equips implicats. L’AFE té raó quan recorda els desvariejos d’haver col·locat jugadors àrabs a la LFP el curs passat però la perd quan posa en el mateix sac que es programin partits el dilluns.

D’altra banda, va sent evident que l’acord de la LFP i Relevent no s’ha polit prou. Posats a jugar lluny, seria millor fer-ho ara que els camps costen d’omplir (el Bernabéu i el Camp Nou amb mitja entrada en el primer partit). També convindria que l’equip local fos el Barça o el Madrid si es vol tenir una consideració mínima als abonats del rival, que d’altra manera es perdrien una de les grans cites de la temporada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)