Opinió

Any I dC a Montilivi

Cristiano Ronaldo no sap què és guanyar a Montilivi i potser no ho sabrà mai. Molt ha canviat la vida per al Real Madrid des de la seva primera visita a Girona. La baixa del portuguès és segurament el canvi més significatiu.

Potser és per això que el Girona creu ara més que mai que sí, que pot tornar a guanyar el campió d’Europa. Primer perquè ja ho ha fet una vegada. Probablement tenia menys probabilitats l’any passat que no pas aquest, tot i que, amb la mateixa base, encara s’està adaptant al model Eusebio.

Avui arriba a Montilivi un equip més vulnerable, ja no tant pels 50 gols que perd sense el de Madeira, sinó pel factor psicològic que suposava tenir-lo a l’equip. Amb Cristiano al camp saps que el Madrid encara que vagi perdent ho té tot per remuntar. Qui sap si aquesta dinàmica o aquesta flor han passat a la història.

N’hi ha prou amb un exemple. El Madrid partia com a favorit per guanyar la supercopa d’Europa contra l’Atlético de Madrid. Per començar, els fantasmes del passat jugaven a favor dels blancs, que van ser capaços de remuntar i posar-se al davant. Fins aquí, un déjà vu. Aquest cop no hi va haver final feliç ni la sensació de sentència en qualsevol moment.

Han perdut el comodí Cristiano i, mentre Lopetegui busca un nou futbol que es tradueixi en corona de llorer, el Girona se’n vol aprofitar.

Comença l’any I dC (després de Cristiano). El Madrid és un altre sense ell i el Girona ho sap.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)