Editorial

L’EDITORIAL

Girona-Barça, excursió a Miami

Es van sabent detalls del partit de lliga als Estats Units. Serà a Miami, a finals de gener, i serà el Girona-Barça. Els principals damnificats seran els 9.000 abonats del Girona, però la generosíssima oferta compensatòria –tot de franc per a qui es vulgui clavar una pallissa d’avió i entre un 20% i un 40% de retorn de l’abonament per qui hi renunciï– permet fer-se la idea de la magnitud del que percebrà el club gironí per oferir-se voluntari en aquest primer experiment transoceànic.

Javier Tebas sap que ha obert una via de negoci molt profitosa, però també és conscient que ho ha fet de manera precipitada. La reacció dels jugadors, potser desaforada per l’amenaça de vaga, és el crit d’impotència d’un actor principal al qual s’ha ignorat. Els clubs també s’han trobat amb una política de fets consumats que no s’hauria de repetir més. Que l’abonat del Girona pugui anar, tornar i estar-se unes hores a Miami de franc també respon a la necessitat de tapar boques amb diners. L’estiu vinent, l’equip que hagi de ser el rival del Barça o del Madrid en el partit dels EUA hauria de saber-ho amb prou antelació per adequar la seva política de preus d’abonaments. I la lliga ha de preveure prou flexibilitat en les dates per fer compatible aquest viatge llampec amb el calendari dels blaugrana o els blancs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)