Editorial

L’EDITORIAL

La glòria de la Champions i un munt de milions

Al culer de soca-rel no cal parlar-li de diners. El futbol és sentiment i l’excitació que va provocar Messi prometent el que va prometre en els prolegòmens del Gamper. Avui comença la primera fase, la qual es dona per descomptat que el Barça superarà si no en primer lloc, en segon, atès el grup que li ha tocat. En tot cas, un cop metabolitzat el resultat d’un sorteig que no va ser favorable, l’equip de Valverde no pot preveure cap altre escenari en el debut que una victòria en una fase que, d’altra banda, inicia –segurament contra el rival més accessible, el PSV Eindhoven– i acaba jugant a casa, com sol ser el desig de tots els equips. El d’avui, però, és en el nou horari de les 7 de la tarda, que a Ucraïna o Rússia deu ser una eina útil per fomentar l’assistència de públic però que no fa presagiar una bona assistència al Camp Nou.

Els sis primers partits serveixen per atorgar avantatge de camp en les eliminatòries però també per fer calaix, i no poc. Guanyar sis partits fins la temporada passada reportava 9 milions d’euros (i 12,7 fixos). Ara en seran 16,2, i el fix puja a 15,2. Aixecar l’orelluda al Wanda l’1 de juny n’hi proporcionaria 95. Són xifres que a l’aficionat li diuen ben poc però que als responsables financers els tenen amb els cinc sentits parats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)