Editorial

L’EDITORIAL

Passant de puntetes entre sis convidats

El Barça ha corregit a mitges una anomalia de gran calat en la secció professional més important que té –futbol a banda–, el bàsquet. Perquè després d’una temporada que es va acabar sense ni final ACB, d’haver renovat Pesic quan s’aspirava a un projecte a mitjà i llarg termini, i després d’una tempesta indissimulada amb Juan Carlos Navarro, què menys que els responsables del bàsquet blaugrana responguessin preguntes. Ahir, per fi, ho van fer, i així s’ha de valorar. Però entre temes tocats de puntetes, respostes que es van percebre ambigües i el sonor silenci de l’absent Albert Soler, precisar fets sense fer conjectures no és fàcil.

Presentar les sis cares noves del bàsquet blaugrana de cop, tant de temps després d’haver-los fitxat i tan a prop de l’inici de les competicions ACB és una altra anomalia que es pot explicar perquè haver-ho fet amb el cas Navarro viu hauria estat un problema majúscul per als executius i directius. Però fer-ho ahir va eliminar de cop tot el protagonisme de Singleton, Pangos, Kuric, Putovyi, Blazic i Smits. És sabut que la majoria de jugadors nouvinguts resolen la seva presentació amb el ventall de tòpics habituals, però el format de l’acte d’ahir també va impedir comprovar si algun d’ells s’havia preparat alguna declaració fora del manual.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)