Editorial

L’EDITORIAL

Una absència que cal valorar en positiu

Jordi Alba continua sense entrar en les convocatòries de la selecció espanyola amb Luis Enrique. Lluny de fer judicis d’intencions, que el lateral i l’extècnic del Barça no van acabar massa amics és un fet comprovat.

En tot cas, l’únic que ens ha de preocupar de l’absència de Jordi Alba és que el blaugrana la processi mentalment bé i la converteixi en un estímul per ser millor jugador. És tan segur que Alba voldria ser convocat com que si continua sent el millor lateral esquerre disponible i Luis Enrique actua amb criteris professionals, el seu càstig té com a data de caducitat la vigília del pròxim gran campionat de seleccions.

Des de l’òptica del Barça, que Luis Enrique només hagi convocat Busquets –que a més té molèsties– només mereix un aplaudiment. Ni Piqué, ni Alba, ni Messi, ni el lesionat Umtiti s’hauran de moure de Barcelona i aquest fet només pot incidir positivament en la millora col·lectiva i el descans dels implicats, tots titulars indiscutibles.

A banda, i com que ja és ben sabut que la selecció espanyola no és la nostra, si Jordi Alba continua al purgatori en pròximes convocatòries, guanyarem una altra incorporació de luxe –Gerard Piqué també estarà disponible– en el debut de la selecció de Catalunya en un partit jugat en data FIFA.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)